Strandtent  in Foz Do Arelho
Lagoa bij  Foz do Arelho
Fietsen voor de omgeving te verkennen
 Serras de Aire e Candeeiros
Wandelen in Serras de Aire e Candeeiros
Watergrot in de omgeving van Quinta Da Montanha
Zwem plezier
Jeu  De Boule
Ping Pong Tafel
Strandtent  in Foz Do Arelho

Strandtent in Foz Do Arelho

Activiteiten 

Wandelen en fietsen rondom  ons Bed and Breakfast

Voor de sportievelingen biedt de omgeving van het Bed and Breakfast  wandel- en fietsroutes. Zoals bij Serra de Bouro en Nazaré of in het natuurgebied Serras dos Candeeiros (waar ook verschillende grotten te bezoeken zijn). U kunt bij ons routeboekjes lenen, als je erg sportief bent ook 3 mountainbikes huren. In de omgeving zijn routes op GPS of GEO coach . Op deze wijze kunt u ultiem genieten van de omgeving  en de natuur.De door ons zelf uitgezette wandelingen rondom ons bed and breakfast voeren voornamelijk  over kleine landweggetjes en door fruit-en wijn boomgaarden bossen en dorpjes.


Stranden en Watersporten

Stranden en watersport
Er zijn diverse stranden per fiets (60 min.) en auto goed te bereiken. in de directe omgeving vindt u Foz do Arelho en Lagoa de Obidos. Deze stranden zijn verzande baaien en hierdoor zeer kindvriendelijk. Voor de avonturiers is het strand Baleal te Peniche een aanrader. Door de goede golven is dit een populaire surf-spot. Voor meer stranden in de omgeving kunt u bij ons informatie inwinnen.
Watersporten zijn onder andere mogelijk in de baai van São Martinho do Porto en in de Lagoa de Óbidos. Hanggliding; Paardensport; Tennis; Quad- en motorrijden; Fietsen. Kijk bijvoorbeeld op www.adventurebyyou.pt
Het watersportcentrum in de Lagune van Obidos heeft een zeilschool. Deze zelschool biedt diverse formules aan. Voor meer informatie over zeilen in de Laguna verwijzen wij u naar www.escoladeveladelagoa.com.
Golfen

Op 30 minuten van het bed and breakfast zijn 3 golfbanen gelegen. Praia D'el Rey Golf resort beschikt over een 18- holes wedstrijdbaan. U kunt hier golfen met uitzicht op de Atlantische Oceaan, verscholen tussen de pijnbomen en duinen. Rio Major biedt de golf liefhebber een golfbaan van 92 hectare en 18 holes. Bij de kustplaats Peniche is Botado Golf club gelegen. Op deze baan speelt u in het imposante duinlandschap.Wandelen en fietseWandelen en fietsen

  Stranden en watersportEr zijn diverse stranden met de auto in 15 min goed te bereiken. In de directe omgeving vindt u Foz do Arelho en Lagoa de Obidos. Deze stranden zijn verzande baaien en hierdoor zeer kindvriendelijk. Voor de avonturiers is het strand Baleal te Peniche een aanrader. Door de goede golven is dit een populaire surf-spot. Voor meer stranden in de omgeving kunt u bij ons informatie inwinnen.

Watersporten en surfen  zijn mogelijk in Peniche  www.penichesurfcamp.com  en de baai van São Martinho do Porto en Lagoa de Óbidos  in Foz do Arelho.Het watersportcentrum in de lagoa heeft een zeilschool,en biedt diverse formules aan. Voor meer informatie over zeilen en surfen in de Lagoa de Óbidos verwijzen wij u naar www.escoladeveladalagoa.com   Hanggliding; Paardensport; Tennis; Quad- en motorrijden en fietsen. Kijk bijvoorbeeld op www.adventurebyyou.pt

Golfen

Op 30 minuten van het bed and breakfast zijn 3 golfbanen gelegen. Praia D'el Rey Golf resort beschikt over een 18- holes wedstrijdbaan. U kunt hier golfen met uitzicht op de Atlantische Oceaan, verscholen tussen de pijnbomen en duinen. Golf club Royal Obidos biedt de golfer 18 holes baan aan  www.royalobidos.pt . Bij de kustplaats Peniche is Botado Golf club gelegen.