Mooie bloem
Appartement Caldas en de Studio's
Quinta da Montanha vóór de verbouwing
Bouwjaar 1945
verbouwen
Quinta
Lekker luieren aan het zwembad
B&B Quinta Da MOntanha

Bed and Breakfast in Portugal!

Graag stellen wij ons aan u voor

Wij zijn Hans en Toos van de Voort en heten u van harte welkom op de website van onze bed & breakfast "Quinta da Montanha".

Sinds januari 2010 trotse eigenaar van een Quinta (oude wijnboerderij) uit 1945. Wonen in Portugal was een lang gekoesterde droom. Na een lange zoektocht langs veel oude quinta’s hebben wij ons 'thuis' gevonden in de streek Caldas Da Rainha - Costa de Prata, 90 km ten noorden van Lissabon.

Uw vakantie in Portugal - Costa de Prata

Vakantie betekent voor velen en in ieder geval voor ons genieten van rust, ruimte, cultuur en natuur. Wij streven ernaar om alle gasten van Quinta de Montanha dit gevoel te geven en ervaren. De quinta is daarom compleet verbouwd tot een mooie en moderne bed and breakfast en heeft de naam Quinta da Montanha gekregen. Het betekent "Huis bij de Berg" en ligt in een vallei. De omgeving is groen en heuvelachtig. 

De streek Costa de Prata heeft ontzettend veel te bieden (zie omgeving & activiteiten). Mede door deze veelzijdigheid hebben we voor deze streek en Bed & Breakfast Quinta da Montanha gekozen. Enkele voorbeelden van dagtrips die gunstig gelegen zijn: Lissabon (90 km), Óbidos (9 km), de zee & strand (15 km), Fátima (50 km) of genieten van de directe omgeving en de wijnroute Oeste.

Wij ontvangen u graag voor uw vakantie in Portugal!  Bed and Breakfast  Quinta da Montanha!